Event 2020

Juli 1 - 5

Match Cup Sweden

I rådande läge med restriktioner på allmänna sammankomster på över 50 personer så tittar Match Cup Marstrand på alternativ för att kunna genomföra den uppskattade seglingstävlingen på ett nytt sätt.
I nuläget arbetar arrangörerna därför med att omforma årets GKSS Match Cup Marstrand till en lokal tävling med seglare från GKSS.
Det betyder att arrangörerna till skillnad mot tidigare år inte kommer att erbjuda några aktiviteter för publik på plats utan endast fokusera på den sportsliga delen på havet.
För senaste information kring seglingarna hänvisar vi till arrangörens hemsida: https://gkssmatchcupsweden.se.

Juni 22 - 28

RC44

Inställt.

Augusti 7 - 9

Sekelskiftesdagarna

Den 7-9 augusti 2020 blir det återigen dags att dra tillbaka tiden till förra sekelskiftet och uppleva Marstrand som havskurort. Baderskor, kungar, bilar, marknader, teaterföreställningar, stjärnbåtar, orkestrar och mycket mycket mer är på plats för att förvandla Marstrand till något magiskt som bara fanns förr i tiden.

Du kan följa eventet på Facebook för planering, uppdatering och minnen, ”Sekelskiftesdagarna på Marstrand”.

Välkomna den 7-9 augusti 2020!

Augusti 21 - 23

Marstrand Boat Show

Marstrand Boat Show 21-23 augusti arrangeras västkustens största flytande båtmässa av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Välkommen till årets båtfest!

Årets flytande båtmässa på Marstrand kommer för första gången att arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund. Det betyder att stora delar av hela båtbranschen kommer att finnas på plats för att visa upp sitt utbud. De flesta av deltagarna har tidigare ställt ut på Öppna Varv på Orust i Ellös eller Henån.

Det finns över 200 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska varv.

Det finns även en stor tillbehörsutställning med utställare av enbart marina produkter och tjänster.

De har även gratis prova-på aktiviteter som jollesegling, ribbåtskörning m.m. Allt under kunniga instruktörers överseende.

Marstrand är Sveriges seglingsmetropol och även ett mycket uppskattat turistmål för hela familjen! Här kan man flanera längs kajen och titta på båtar, äta gott på restauranger och uteserveringar, bo på allt från B & B till hotell, ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön.

Observera att det är väldigt begränsat antal gästhamnsplatser och det kan vara svårt att få en plats under evenemanget.